Het verkeersbord dat aangeeft dat auto’s een lage-emissiezone binnenrijden, zal voorlopig niet te zien zijn in Limburg.
Volledig scherm
Het verkeersbord dat aangeeft dat auto’s een lage-emissiezone binnenrijden, zal voorlopig niet te zien zijn in Limburg. © BELGA

Lage-emissiezones in Limburg: plannen liggen op tafel, maar zijn weinig concreet

Na Antwerpen, Gent en Brussel denken ook 16 andere Vlaamse steden en gemeenten na over de invoering van een lage-emissiezone (LEZ). Ook in Limburg is er interesse. Zo zouden er in Hasselt, Diepenbeek, Sint-Truiden, Maasmechelen en Riemst plannen op tafel liggen. 

1 reactie

 • Alfons Smets

  3 jaar geleden
  De nieuwe geldkraan in België onder het mom van het milieu en/of klimaat. Hoe krapuleus en misdadig kan men zijn.? Alle truckjes zijn goed genoeg om de mensen af te zetten, vind het ronduit triestig. Wat voor zielige beleidsmensen lopen er tegenwoordig allemaal rond. Ga AUB eens aan uw eigen inkomsten .
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.