Jee Kast schrijft een gedicht in spiegelschrift op het raam van rusthuis Orelia.
Volledig scherm
Jee Kast schrijft een gedicht in spiegelschrift op het raam van rusthuis Orelia. © Mine Dalemans

Kunstenaar schrijft gedicht op raam van rusthuis voor bewoners in quarantaine

De Hasseltse woordkunstenaar Jee Kast organiseerde zondag een ‘nationale briefschrijfdag’ om ouderen in quarantaine een brief te schrijven. Hiermee wil hij voorkomen dat ouderen zich tijdens de coronacrisis eenzaam voelen. Zelf schreef hij een gedicht van Guido Gezelle in spiegelschrift op het raam van rusthuis Orelia.

  1. Noura (33) verwent Hasselaar met plantaardige lunch en zoetigheden bij ‘In ‘t Grün’: “Een droom die eindelijk uitkomt”
    PREMIUM
    Hasselt

    Noura (33) verwent Hasselaar met plantaardi­ge lunch en zoetighe­den bij ‘In ‘t Grün’: “Een droom die eindelijk uitkomt”

    Alle horeca-uitbaters mogen eindelijk weer doen wat ze het liefste doen, en daarbovenop krijgt Hasselt er nog een splinternieuwe zaak bij. In de Ridderstraat opent de Zonhovense Noura Khenfi (33) ‘In ‘t Grün’, waar ze voortaan Hasselaar én passant met haar plantaardige bak- en kookkunsten in de watten legt. “Een plek waar je kan genieten van lokale thee of koffie, verse lunch en gebak, maar waar vooral iedereen welkom is”, aldus Noura.