Wesley en Ine zetten alles klaar voor de pop-up campingwinkels van kringloopwinkel Okazi op Pukkelpop
Volledig scherm
Wesley en Ine zetten alles klaar voor de pop-up campingwinkels van kringloopwinkel Okazi op Pukkelpop © Mine Dalemans

Kringloopwinkel Okazi maakt zich klaar voor 15de editie Pukkelpopwinkel: “Tegenwoordig komen sommige festivalgangers ál hun kampeerspullen bij ons kopen”

HasseltNiet alleen op de wei van Pukkelpop is er deze week heel wat bedrijvigheid, ook naast het terrein wordt alles in gereedheid gebracht in laatste rechte lijn richting het festival. Kringloopwinkel Okazi in Hasselt bereidt voor de 15de keer een pop-up campingwinkel voor waar festivalgangers vanaf donderdag terechtkunnen.

 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. “Nooit de bedoeling geweest om te shockeren, maar toch storen mensen zich eraan”: busbedrijf De Zigeuner overweegt na 75 jaar naamsverandering
  Diepenbeek

  “Nooit de bedoeling geweest om te shockeren, maar toch storen mensen zich eraan”: busbedrijf De Zigeuner overweegt na 75 jaar naamsveran­de­ring

  Reisbureau en busbedrijf De Zigeuner uit het Limburgse Diepenbeek overweegt voor het eerst in het 75-jarig bestaan een naamsverandering. Het familiebedrijf wil nog meer inspelen op de naam ‘Z-coach’, die nu ook al op de reisbussen vermeld staat. “De Zigeuner volledig schrappen, willen we niet, maar incidenten op reis in Duitsland en Hongarije doen ons wel nadenken”, zegt de familie.