Tal van stoelen en tuinmateriaal zullen komende maand opnieuw voor een mooi prijsje te koop zijn bij kringloopwinkel Okazi in Hasselt.
Volledig scherm
Tal van stoelen en tuinmateriaal zullen komende maand opnieuw voor een mooi prijsje te koop zijn bij kringloopwinkel Okazi in Hasselt. © Okazi Hasselt

Kringloopwinkel Okazi Hasselt pakt ook dit jaar uit met tuinbeurs in openlucht

HasseltNa het succes van vorig jaar organiseert kringloopwinkel Okazi in Hasselt op 3 juni opnieuw een tuinbeurs in openlucht. Bezoekers en passanten zullen tijdens deze tweede editie tussen tal van tuinmeubelen, plooistoelen, bloempotten, tuingereedschap én decoratie snuisteren. De kringloopwinkel verwacht alvast een grote opkomst, “want de vraag naar een tweede tuinbeurs is enorm”, aldus het kringloopteam. 

  1. Alexander Gilisen botste in Hasselt op Seppe Cuypers: “Lastiger kan je het niet treffen”

    Alexander Gilisen botste in Hasselt op Seppe Cuypers: “Lastiger kan je het niet treffen”

    Na een zeer lange coronastop vormt het Belgian Circuit-toernooi van Tenkie Hasselt voor onze nationale tennissers de eerste afspraak van het seizoen. Alexander Gilisen plaatste zich vlot voor de hoofdtabel, maar had dan de pech om meteen op Seppe Cuypers te botsen. “Zo goed mogelijk presteren op het Belgian Circuit en af en toe proeven van een 15.000 dollar-toernooi: dat is mijn doel voor 2021”, zegt Gilisen.