Paul Maes van Maes Koffie Meestermengeling.
Volledig scherm
Paul Maes van Maes Koffie Meestermengeling. © Mine Dalemans

Koffie uit het Land van Loon van Maes Koffie: “Wij bepalen al zestig jaar de smaak van koffie in Limburg”

Waarom het erkende streekproduct van Maes Koffie Meestermengeling ‘Koffie uit het Land van Loon’ heet? “Omdat wij meesters zijn in ons vak en wij koffie branden op een meesterlijke wijze. De voorbije zestig jaar hebben wij de smaak van de koffie in Limburg bepaald, wat eigen is aan een streekproduct.

0 reacties

  1. Diepenbeek huldigt marathonloopster Mieke Gorissen (38) voor prachtprestatie op Olympische Spelen: “Soms geloof ik het nog steeds niet”
    PREMIUM
    Diepenbeek

    Diepenbeek huldigt marathon­loop­ster Mieke Gorissen (38) voor prachtpres­ta­tie op Olympische Spelen: “Soms geloof ik het nog steeds niet”

    De Diepenbeekse marathonloopster Mieke Gorissen, die 28ste werd op de Olympische Spelen en het hele land met haar warm karakter beroerde, is maandagmiddag feestelijk gehuldigd door de gemeente. Daarvoor mocht de 38-jarige fysicalerares ook op de aanwezigheid van alle meer dan 1.000 leerlingen van haar Provinciale School rekenen, die hun lerares stuk voor stuk in sportpark Demerstrand toejuichten. “Ik dacht dat ik hier gewoon maar voor de scholenveldloop was.”