Ook grootouders betoogden al mee voor het klimaat (hier op archiefbeeld uit Turnhout in februari van dit jaar).
Volledig scherm
Ook grootouders betoogden al mee voor het klimaat (hier op archiefbeeld uit Turnhout in februari van dit jaar). © Jef Van Nooten

Klimaatgrootouders wandelen voor het eerst in Hasselt

Grootouders voor het Klimaat zoeken Limburgse klimaatbetogers om politici een geweten te schoppen. Op vrijdag wordt in Antwerpen, Gent, Brussel, Mechelen, Leuven maar ook voor het eerst in Hasselt de Global Strike For Future georganiseerd. Om 12 uur vertrekt er een optocht vanaf het Capucienenplein richting station, door de binnenstad van Hasselt.

0 reacties

 1. Nieuwe ID of reispas nodig? 20 dagen wachttijd bij Hasseltse ‘t Scheep: “Grote personeelsuitval en drukte, maar dit mogen geen excuusjes zijn”
  Hasselt

  Nieuwe ID of reispas nodig? 20 dagen wachttijd bij Hasseltse ‘t Scheep: “Grote personeels­uit­val en drukte, maar dit mogen geen excuusjes zijn”

  Hasselaren die hun identiteitskaart zijn kwijtgespeeld, een reispas nodig hebben voor op vakantie of hun rijbewijs moeten afhalen, zijn in stadhuis ‘t Scheep niet meteen geholpen. Integendeel: wie vandaag een afspraak maakt, kan pas ten vroegste op 2 juni - 20 dagen later - langs. Het stadsbestuur kreeg heel wat misnoegde meldingen binnen, maar verzekert zo snel mogelijk een oplossing.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.