Voor een veilig verloop van ‘Theater op de Markt’ is gemotoriseerd verkeer op woensdagavond niet toegelaten op de Kleine Ring.
Volledig scherm
Voor een veilig verloop van ‘Theater op de Markt’ is gemotoriseerd verkeer op woensdagavond niet toegelaten op de Kleine Ring. © Borgerhoff

Kleine Ring Hasselt vanaf woensdagavond afgesloten

HasseltOp woensdag 10 augustus wordt de kleine ring van Hasselt van 22 tot 23 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, naar aanleiding van het event ‘Theater op de Markt’.

  1. Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op nieuwe uitzege tegen Mandel: “Ondertussen is de vraag naar tickets en vip-diners voor het bekerduel tegen Brugge enorm”
    voetbal eerste nationale

    Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op nieuwe uitzege tegen Mandel: “Ondertus­sen is de vraag naar tickets en vip-di­ners voor het bekerduel tegen Brugge enorm”

    Het was voor Stijn Stijnen een drukke werkweek op Patro Eisden. Naast de voorbereiding voor de uitwedstrijd tegen Mandel, kreeg ook de invulling van het bekerduel tegen Club Brugge een definitief kader. In samenspraak met Club vindt de partij plaats op woensdag 9 november om 20.45 uur. De kaartenverkoop voor deze partij ging woensdag van start en is te vinden op de website van Patro Eisden. “Het zijn inderdaad helse tijden. De belangstelling voor het bekerduel is enorm, net als de aanvraag voor kaarten”, weet de Eisdense trainer.