Geert Lowet en zijn vrouw Christel Hochstenbag van Kapsalon Lowet in Hasselt.
Volledig scherm
Geert Lowet en zijn vrouw Christel Hochstenbag van Kapsalon Lowet in Hasselt. © Geert Lowet

Kapsalon Lowet zet zaterdag stoel buiten uit protest tegen aanhoudende sluiting: “Te gek voor woorden”

HasseltDe beautysector is niet te spreken over de aanhoudende sluiting, en ook de Belgische kappersvereniging Coiffure.org wil snel verandering zien. Zij plant daarom op zaterdag 5 december een ludieke actie met het oog op een snelle heropening én bijkomende financiële steun. Unizo Limburg ondersteunt de actie, en kapsalon Lowet in Hasselt doet alvast mee.

 1. Eerste Limburgse ‘freestyle en panna voetbal’-bootcamp komt naar Sporting Hasselt
  Hasselt

  Eerste Limburgse ‘freestyle en panna voet­bal’-boot­camp komt naar Sporting Hasselt

  Tijdens de krokusvakantie op 18 februari organiseren Belgisch kampioen panna Martijn Debbaut en voormalig wereldtopper freestyler Filip Meeus het allereerste (coronaproof) ‘Freestyle en Panna voetbal’-bootcamp in Limburg. Op de velden van Sporting Hasselt zullen jongeren van 6 tot en met 12 jaar die dag freestyle en panna voetbal skills leren. “Een echte hype bij jonge voetballers.”
 2. Jessa Ziekenhuis en Sint-Trudo mogen vaccinatie personeel dan toch opstarten: “Licht staat op groen, dat is wat telt”
  Hasselt/Sint-Truiden

  Jessa Ziekenhuis en Sint-Tru­do mogen vaccinatie personeel dan toch opstarten: “Licht staat op groen, dat is wat telt”

  Het is zover: het Hasseltse Jessa Ziekenhuis en het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden hebben zonet verlossend nieuws gekregen van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Beide ziekenhuizen mogen onmiddellijk beginnen met het vaccineren van artsen en zorgmedewerkers, die op de spoedafdeling of de intensieve zorg werken. “Dit bericht kwam niets te vroeg voor onze artsen en zorgkundigen”, zegt Yves Breysem, algemeen directeur van Jessa. Het ziekenhuis deelt dan ook vanavond nog de eerste coronaprikken uit.
 1. Clifford Hammonds (Limburg United):”Zondag is een mirakel nodig om Kangoeroes uit de halve finale van de Beker van België te houden”

  Clifford Hammonds (Limburg United):”Zondag is een mirakel nodig om Kangoeroes uit de halve finale van de Beker van België te houden”

  Na de eerste helft konden we spreken van een knap debuut van de Amerikaanse point-guard Clifford Hammonds (35) die negen punten wist te scoren en zijn ervaring kon etaleren in defense. Na de rust ging hij mee kopje onder. Limburg United liet zich op alle vlakken ringeloren en leed in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Beker van België de grootste thuisnederlaag (67-91, red) ooit. Op de persconferentie liet Sacha Massot lang op zich wachten. Een glunderende bezoekende coach Paul Vervaeck stak van wal.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo