Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Shutterstock

Jobat organiseert eerste virtuele jobbeurs voor werkgevers en kandidaten in regio Hasselt

Jobat organiseert op 23 september een eerste virtuele jobbeurs met de focus op regio Hasselt. Werkgevers krijgen zo een ‘online stand’ op een jobbeurs-portaal waar ze vacatures en filmpjes kunnen plaatsen en live in gesprek gaan met kandidaten. In het najaar volgen er nog vijf virtuele jobbeurzen voor de regio’s Brussel, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Limburg. 

  1. Geheelonthouder krijgt vrijspraak na positieve cocaïnetest: “Leg maar eens uit aan je omgeving dat je positief testte, terwijl je onschuldig bent”
    Hasselt

    Geheelont­hou­der krijgt vrijspraak na positieve cocaïne­test: “Leg maar eens uit aan je omgeving dat je positief testte, terwijl je onschuldig bent”

    Hasselaar Fabio Nijssen (46) is bijna een jaar na een positieve cocaïnetest vrijgesproken door de politierechtbank. Vorig jaar werd hij in november door de politie aan de kant gezet en tot zijn eigen grote verbazing testte hij positief op cocaïne. “Terwijl ik nooit drink of drugs gebruik”, zucht hij. “Ik wil graag het debat over zulke testen aangaan met de bevoegde ministers.”