Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Shutterstock

Jobat organiseert eerste virtuele jobbeurs voor werkgevers en kandidaten in regio Hasselt

Jobat organiseert op 23 september een eerste virtuele jobbeurs met de focus op regio Hasselt. Werkgevers krijgen zo een ‘online stand’ op een jobbeurs-portaal waar ze vacatures en filmpjes kunnen plaatsen en live in gesprek gaan met kandidaten. In het najaar volgen er nog vijf virtuele jobbeurzen voor de regio’s Brussel, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Limburg. 

 1. Jessa geeft virtuele kijk in vier campussen: “Bezoekers en patiënten geruststellen”
  Hasselt

  Jessa geeft virtuele kijk in vier campussen: “Bezoekers en patiënten geruststel­len”

  Het Hasseltse Jessa Ziekenhuis pakt uit met een platform waarop je de vier campussen digitaal kan bekijken. Als bezoeker of patiënt krijg je aan de hand van 360°-impressies een totaalbeleving van een twintigtal afdelingen. Ook de omgeving rond de gebouwen wordt via droneshots vanop 350 meter hoogte, overzichtelijk in beeld gebracht. “Als je thuis al even kan binnenkijken in het ziekenhuis vooraleer je effectief naar daar moet, dan werkt dat vaak geruststellend”, klinkt het.
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'