De twee langverwachte zilverlindes zouden deze ochtend geplant worden...maar eentje past niet.
Volledig scherm
De twee langverwachte zilverlindes zouden deze ochtend geplant worden...maar eentje past niet. © Karolien Coenen

Is Hasseltse Grote Markt niet voorbestemd voor bomen? Nieuwe zilverlinde blijkt - letterlijk - iets te uit de kluiten gewassen

HasseltHet lijkt wel alsof de Hasseltse Grote Markt niet voorbestemd is voor bomen. Eerst kon het water niet goed doorsijpelen in de betonnen plantbakken en dus stierven de bomen af, nu blijkt een van de nieuwe zilverlindes te groot. 

 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.
 2. Davy Heymans neemt afscheid van Tongeren met bekerzege in Termien: “Opvolger Tomas Daumantas gaat dit goed doen”
  voetbal tweede nationale B

  Davy Heymans neemt afscheid van Tongeren met bekerzege in Termien: “Opvolger Tomas Daumantas gaat dit goed doen”

  In een boeiend bekerduel nam SK Tongeren met 2-3 de maat van Termien. Voor Davy Heymans was de partij tegen Termien meteen zijn laatste opdracht als trainer van Tongeren. De Zutendaler tekende een contract bij MVV en gaat er vanaf maandag fulltime aan de slag als coördinator bij de MVV-jeugdacademie. Bij Tongeren wordt hij vervangen door Tomas Daumantas, die de voorbije acht seizoenen bij Termien trainde.