Nog maar één maand opende Kevin’s Bike Corner in het nieuwe pand in Quartier Bleu, om meteen weer de boeken toe te doen.
Volledig scherm
PREMIUM
Nog maar één maand opende Kevin’s Bike Corner in het nieuwe pand in Quartier Bleu, om meteen weer de boeken toe te doen. © RV

Is een snelle doorstart voor ‘Kevin’s Bike Corner’ na faillissement mogelijk?: “Ik hoop op een snel antwoord. Tot dan verlies ik elke dag een klant”

HasseltDe Ondernemingsrechtbank in Hasselt heeft de fietsenzaak Kevin’s Bike Corner zopas failliet verklaard. De winkel was één maand geleden nog naar een nieuwe vestiging op Quartier Bleu verhuisd, maar onder meer leveringsproblemen tijdens corona en een achterstallige boekhouding deden de zaak de das om.

 1. STVV neemt hittemaatregelen voor supporters: “Voor Tribune Noord staan de liters zonnecrème klaar”
  Sint-Truiden

  STVV neemt hittemaat­re­ge­len voor supporters: “Voor Tribune Noord staan de liters zonnecrème klaar”

  De zomerse temperaturen en bijhorende hittegolf houden iedereen bezig. De Dodentocht wordt ingekort, festivals voorzien extra zonnecrème, water en parasols, de terrasjes en ijssalons doen gouden zaken en ook voetbalploeg STVV houdt rekening met de hittegolf. Zondagmiddag speelt STVV tegen Anderlecht in Sint-Truiden en om de supporters te beschermen tegen de zon en de hitte, neemt de thuisclub enkele maatregelen.
 2. ‘Festa Toscana’ brengt Italië naar Nieuwerkerken
  Nieuwerkerken

  ‘Festa Toscana’ brengt Italië naar Nieuwerker­ken

  In 1999 ontstond de verbroedering tussen Nieuwerkerken en het Toscaanse stadje San Casciano in Val di Pesa. Het gemeentebestuur beschikt sindsdien over een verbroederingscomité dat de contacten tussen het gemeentebestuur, verenigingsleven en bevolking van Nieuwerkerken en San Casciano onderhoudt. In 2019 werd het twintigjarig jubileum van de verbroedering gevierd met ‘Festa Toscana’. Op 15 augustus volgt een nieuwe editie van het feest.
 1. Lamborghini klopt Audi in strijd om polepositie in 24 Hours of Zolder
  Autosport

  Lamborghi­ni klopt Audi in strijd om poleposi­tie in 24 Hours of Zolder

  Oost-Vlaming Cedric Wauters heeft in Zolder voor een verrassing van formaat gezorgd door de polepositie te pakken voor de 44ste editie van de 24 Hours of Zolder. De Lamborghini-rijder was vijf duizendsten sneller dan Dries Vanthoor in de PK Carsport Audi R8 LMS GT2, de gedoodverfde favoriet voor deze oefening tegen de chrono. Kevin Abbring zette de RedAnt Porsche 992 GT3 op de derde plaats. In GTB was het de jeugd aan de macht, met Arthur Peters in de Tip Top Rent Porsche Cayman GT4. Nog een jong talent, Jarno D’Hauw, was de snelste man in toerisme TA met de JJ Motorsport BMW M2 CS, terwijl in TB de polepositie naar Vincent Convents en Convents Racing Team ging, met een BMW 325i.