Het invaren van de brug over het Albertkanaal gaat vandaag niet door. Het is uitgesteld tot woensdag 1 mei. Het transport dat de brug tot op een ponton moest rijden, deed een waterleiding knakken.
Volledig scherm
Het invaren van de brug over het Albertkanaal gaat vandaag niet door. Het is uitgesteld tot woensdag 1 mei. Het transport dat de brug tot op een ponton moest rijden, deed een waterleiding knakken. © Karolien Coenen

Invaren nieuwe brug over het kanaal in Stokrooie uitgesteld tot woensdag

Normaal zou vandaag de nieuwe brug over het Albertkanaal in Stokrooie nabij Hasselt ingevaren en verankerd worden op de plaats waar de oude lag. Maar brute pech besliste daar anders over.

1 reactie

 • erwin veltjen

  2 jaar geleden
  brug van 1000 kilo denk het niet
 1. Zaman A. (30) in mei voor Tongerse hof van assisen voor moord op Hasseltse kapster
  PREMIUM
  Hasselt/Tongeren

  Zaman A. (30) in mei voor Tongerse hof van assisen voor moord op Hasseltse kapster

  Zaman A. (30) moet zich vanaf 25 mei voor het hof van assisen in Tongeren verantwoorden voor de moord op de Hasseltse kapster Negeen Mohammad Reza (30). Op 17 juni 2018 werd het slachtoffer dood aangetroffen in haar woning aan de Canadastraat in de Hasseltse Banneuxwijk. Omdat de jonge vrouw zich verhangen had aan een touw, werd eerst gedacht aan zelfmoord. Later bleek dat Zaman haar gewurgd had en nadien alles in scène had gezet.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 3. Iedereen Smult pakt uit met ‘The Flying Parmigiano Burger’: “We komen creatief uit de hoek om de mensen naar hier te krijgen”
  PREMIUM
  Genk

  Iedereen Smult pakt uit met ‘The Flying Parmigiano Burger’: “We komen creatief uit de hoek om de mensen naar hier te krijgen”

  Na een online petitie en verschillende haatcomments heeft pretpark Plopsaland een definitieve streep getrokken door de attractie CEMI-Flyer, vernoemd naar TikTok-duo Celine en Michiel. ‘Dat komt omdat ik die attractie heb gekregen’, grapte Genkenaar Benjamin Tonon (32) – bekend van FC Kabul – nog op in een video zijn kanaal. Helaas blijft ook die trekpleister uit, maar een hamburger komt er wel. “Echt ‘vies parmigiano’.”
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af