Vicky Ceulemans (links) nam afscheid van haar  zaak ‘Puur' om samen met Doortje Mazza (rechts) van kledingwinkel ‘Ravie’ een nieuw merk uit de grond te stampen. “Mijn ouders vinden het altijd spannend als ik met een nieuw idee afkom”, lacht Vicky.
Volledig scherm
PREMIUM
Vicky Ceulemans (links) nam afscheid van haar zaak ‘Puur' om samen met Doortje Mazza (rechts) van kledingwinkel ‘Ravie’ een nieuw merk uit de grond te stampen. “Mijn ouders vinden het altijd spannend als ik met een nieuw idee afkom”, lacht Vicky. © Karolien Coenen

INTERVIEW. Hasseltse onderneemsters Vicky (33) en Doortje (38) brengen ‘Bodhi’ op de markt: “Het ultieme doel? Dat onze kruidenmengelingen op elk aanrecht staan. In Limburg én daarbuiten”

HasseltAfgelopen zomer nam Hasselt afscheid van de geliefde ontbijt- en lunchzaak ‘Puur’ op de Botermarkt, maar nu is onderneemster Vicky Ceulemans (33) terug met een gloednieuw concept. Zij brengt voortaan haar eigen kruidenmengelingen onder de naam ‘Bodhi’ op de markt, samen met onderneemster Doortje Mazza (38) van kledingwinkel ‘Ravie’. De twee leerden elkaar beter kennen tijdens de coronaperiode, waaruit een nieuwe ondernemersdroom ontstond. Eentje over natuurlijke en veganistische drankjes, limonades, cocktails en mocktails.