Ine Tiolants luisterde de proclamatie van de studenten vroedkunde op met een optreden.
Volledig scherm
Ine Tiolants luisterde de proclamatie van de studenten vroedkunde op met een optreden. © Borgerhoff

Ine Tiolants rondt met succes opleiding vroedkunde aan PXL Hasselt af: MNM Rising Star luistert proclamatie op met optreden

Zaterdag vond in Kinepolis Hasselt de proclamatie plaats voor de studenten van de opleiding vroedkunde aan Hogeschool PXL Hasselt. Deze feestelijke en heuglijke gebeurtenis voor de jongeren en hun fiere ouders, werd opgeluisterd door een optreden van medestudente Ine Tiolants – artiestennaam INE – die ook met succes de opleiding afrondde. Een prachtige afsluiter voor Ine, na een voor haar meer dan memorabel academiejaar 2018 – 2019.

0 reacties

 1. Woonzorgcentrum Katharinadal start morgen met vaccineren: “Knuffels komen eindelijk dichterbij”
  Hasselt

  Woonzorg­cen­trum Katharina­dal start morgen met vaccineren: “Knuffels komen eindelijk dichterbij”

  Komende zaterdag omstreeks 13 uur zullen de bewoners van woonzorgcentrum Katharinadal in Hasselt hun eerste prik tegen het coronavirus mogen verwachten. Voor directeur van het woonzorgcentrum Kristof Vervloesem is het een cruciaal moment om weer hoopvol te kunnen uitkijken naar de toekomst. In een open brief spreekt hij de bewoners moed toe, en hoop op een mooier leven. “Elk vaccin brengen de knuffels eindelijk weer dichterbij.”
 2. “Contact met elkaar komt weer dichterbij”: bewoners WZC Katharinadal krijgen eindelijk coronavaccin
  PREMIUM
  Hasselt

  “Contact met elkaar komt weer dichterbij”: bewoners WZC Katharina­dal krijgen eindelijk coronavac­cin

  Voor de 69 bewoners van het Hasseltse woonzorgcentrum Katharinadal zijn de eerste vaccinaties zaterdag gestart. Alle bewoners verwelkomen het Pfizer-vaccin met open armen, nadat ze tijdens een uitbraak in de eerste coronagolf afscheid moesten nemen van maar liefst 25 medebewoners. Met dit prikje moeten ze niet meemaken wat ze in maart 2020 hebben doorstaan. “En dan kunnen we binnenkort weer zorgeloos praatjes maken met elkaar”, klinkt het bij hen. “We missen dat contact.”
 1. IN BEELD. Hasselaren eren plots overleden cafébaas Het Hemelrijk met bloemen en pintjes
  Hasselt

  IN BEELD. Hasselaren eren plots overleden cafébaas Het Hemelrijk met bloemen en pintjes

  Vorige week overleed Cosimo Di Noi (61), de cafébaas van Het Hemelrijk in Hasselt. De man baatte al bijna 30 jaar één van de bekendste cafés van Limburg uit, maar stierf onverwacht thuis aan een natuurlijke dood. ‘Mimmo’ kreeg te maken met hartfalen. “Vrienden mogen een boodschap achterlaten aan het café”, zei zijn broer Giovanni nog. Het was een oproep waar de Hasselaren nu allemaal met bloemen, steunende woorden en leeggedronken bierflesjes naar luisteren.
 2. Internering voor man (61) die brand stichtte in Truiens dakappartement: “Hij vond dat heel Sint-Truiden hem uitdaagde”
  Sint-Truiden

  Interne­ring voor man (61) die brand stichtte in Truiens dakapparte­ment: “Hij vond dat heel Sint-Trui­den hem uitdaagde”

  Een 61-jarige man uit Sint-Truiden wordt geïnterneerd nadat hij op 30 juni 2020 brand stichtte in een dakappartement in de Abdijstraat te Sint-Truiden. 25 bewoners moesten toen worden geëvacueerd en een aantal onder hen raakten bovendien gewond. De man bleek rond te lopen met heel wat waanideeën. Zo had hij het gevoel dat heel Sint-Truiden hem liever kwijt dan rijk was.
 3. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre