Sarina heeft sinds april een eigen praktijk in Hasselt.
Volledig scherm
Sarina heeft sinds april een eigen praktijk in Hasselt. © Foto Dalemans

"Ik 'hielp' bij scheidingen. Nu hou ik koppels samen"

LIMBURGNog niet zo heel lang geleden vond je Sarina Verbeek terug in de vastgoedsector, samen met haar klanten gebogen over bewoonbare oppervlakten en verwarming. Een carrièreswitch van heb-je-me-daar later geeft ze lezingen en workshops, en ontvangt ze klanten als sekscounselor en relatietherapeut. "Vroeger moest ik huizen verkopen van klanten die uit elkaar gingen, vandaag probeer ik de liefde weer aan te wakkeren."

 1. Baksteenproducent Vandersanden en technologiebedrijf Dronematrix zijn de meest innovatieve bedrijven van de provincie
  Bilzen / Hasselt

  Baksteen­pro­du­cent Vandersan­den en technolo­gie­be­drijf Dronema­trix zijn de meest innovatie­ve bedrijven van de provincie

  Bij speciale tijden horen speciale onderscheidingen. Daarom werd de Innovatie Award van Voka - KvK Limburg dit jaar uitgereikt aan niet één, maar twee Limburgse bedrijven. De Bilzense baksteenproducent Vandersanden en technologiebedrijf Dronexematrix mogen zich de laureaten noemen. “Ze zijn een toonbeeld van innovatie en verdienen deze award op basis van hun ijzersterke dossiers”, zeggen voorzitter Karin Van De Velde en Cathérine Dreesen, directeur internationalisatie & innovatie van Voka - KvK Limburg.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.