Auva
Volledig scherm
Auva © Auva

Hulp nodig in de winkel? Onze robot is al onderweg!

“Met wat kan ik u helpen, mevrouw?” Kijk niet raar op als die vraag u weldra door een robot, alias winkelhulpje, wordt gesteld tijdens het shoppen. Het Belgische Auva, specialist in ICT-advies voor thuis en zelfstandigen pakt uit met twee primeurs voor de b2b- en b2c-markt: naast de start van de verkoop van humanoïde Cruzr-robots, ontwikkeld door het Chinese UBTech en bedoeld als verkoopassistent, vat het bedrijf ook de verkoop van James aan, een robot die zowel thuis als in bedrijven gebruikt kan worden.

0 reacties

 1. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.
 2. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.