Het campagnebeeld met bovenaan: Lenthe Stevens, Stef Pennemans, Jordi Vandereyken , Ward Lemmelijn, Christo Mitskou, Gilles Wuyts, Shelley Ramaekers, Dedrian Romanacci, centraal: Sanaa Belghali, Lisa Bijloos, Mirthe Heperol en onderaan Ben Lambrechts
Volledig scherm
Het campagnebeeld met bovenaan: Lenthe Stevens, Stef Pennemans, Jordi Vandereyken , Ward Lemmelijn, Christo Mitskou, Gilles Wuyts, Shelley Ramaekers, Dedrian Romanacci, centraal: Sanaa Belghali, Lisa Bijloos, Mirthe Heperol en onderaan Ben Lambrechts © Luc Daelemans

Hogeschool PXL zet fors in op werkplekleren

Een fiere algemeen directeur te midden van elf studenten die de toekomst hoopvol tegemoet zien. Dat is het nieuwe campagnebeeld van Hogeschool PXL. De hogeschool biedt vanaf volgend academiejaar vijftien nieuwe graduaatsopleidingen aan en trekt de kaart van werkplekleren. PXL zet samen met werkgevers uit de regio in op de verdere democratisering van de hogescholen.

0 reacties

 1. Patro Eisden krijgt geen licentie voor eerste nationale en stapt naar het BAS: “Toekomst van de club komt niet in gevaar”

  Patro Eisden krijgt geen licentie voor eerste nationale en stapt naar het BAS: “Toekomst van de club komt niet in gevaar”

  Patro Eisden krijgt geen licentie om volgend seizoen aan te treden in eerste nationale. Dat heeft de licentiecommissie van de KBVB aan de club laten weten. Nieuwbakken voorzitter Derrick Devonport, die onlangs de club overnam van Salar Azimi, liet weten dat dat de club via het BAS alsnog die licentie wil afdwingen: “We willen constructief samenwerken met de licentiemanager. De toekomst van de club komt niet in gevaar”, liet de nieuwe beheerder in een open brief weten.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!