Vooraan zien we speelsters Lucie en Andrez. Achteraan vlnr. staan Raf Mommen, Ruben Hermans en Salina Vuerstaek.
Volledig scherm
Vooraan zien we speelsters Lucie en Andrez. Achteraan vlnr. staan Raf Mommen, Ruben Hermans en Salina Vuerstaek. © Borgerhoff

Hockeyclub Hasselt Stix barst uit haar voegen,
met al 450 leden

Hockeyclub Hasselt Stix telt  al 450 spelende leden. De club barst uit haar voegen, vermoedelijk dankzij de goede prestaties van de Red Lions. Nu zij de finale spelen verwachten ze in Hasselt nog meer leden, terwijl de club nu al kampt met plaatsgebrek.

0 reacties

 1. Kan ik vandaag nog een afspraak maken bij ‘t Scheep? Wanneer zet ik mijn afval buiten en hoe zet ik mijn Hasseltbon in?: Stad toont de weg via eigen app
  PREMIUM
  Hasselt

  Kan ik vandaag nog een afspraak maken bij ‘t Scheep? Wanneer zet ik mijn afval buiten en hoe zet ik mijn Hasseltbon in?: Stad toont de weg via eigen app

  Na meer dan 2 jaar hard werk lanceert het Hasselts stadsbestuur de eigen ‘Hasselt-app’. Daarmee is de Hasselaar elk uur van de dag gratis verbonden met de stad. De nieuwe app brengt heel wat dienstverlening dichter bij de Hasselaar. Denk daarbij aan een afspraak bij ‘t Scheep, een document of attest aanvragen én betalen bij de lokale handelaars via een digitale portefeuille. “Zo heb je de stad letterlijk in je broekzak”, aldus bevoegde schepen Frank Dewael (Open Vld).
 2. Sint-Truiden gaat in gesprek over bancontact cashpunt na klachten van inwoners: “Meer discretie, properheid en kleinere geldsommen”
  Sint-Truiden

  Sint-Trui­den gaat in gesprek over bancontact cashpunt na klachten van inwoners: “Meer discretie, properheid en kleinere geldsommen”

  Sinds enkele maanden kunnen Truienaren geld afhalen bij een bancontact cashpunt op de Grote Markt van Sint-Truiden. Dat is een bankneutrale geldautomaat, maar dat concept sloeg niet meteen aan. Inwoners zien er ook heel wat problemen in: de automaten worden als moeilijk in gebruik, onveilig en vuil ervaren. Daarom ging het lokaal bestuur in gesprek met vertegenwoordigers van Batopin, het bedrijf achter de automaten.
 1. Leslie Bamona (P. Eisden) ziet gedreven ex-club Heist punt pakken: “Jammer dat kopbal van Corstjens in de slotminuut nipt naast zoeft”
  voetbal eerste nationale

  Leslie Bamona (P. Eisden) ziet gedreven ex-club Heist punt pakken: “Jammer dat kopbal van Corstjens in de slotminuut nipt naast zoeft”

  In een stevig duel raakte leider Patro Eisden niet voorbij een gedreven en fel opzittend Heist. De thuisploeg nam nochtans een ideale start en klom via Sam na drie minuten op voorsprong. Met een tomeloze inzet en een enorme duelkracht liet Heist niet betijen en lukte rond het uur de gelijkmaker. Beide teams streden tot het einde voor de zege, maar andere doelpunten bleven uit. Ook al zag Eisdens kapitein Wouter Corstjens in de slotminuut zijn kopbal nipt voorbij de staak zoeven.