Speciaal voor de Dag van de Jeugdbeweging organiseert Heusden-Zolder een feest in de Muziekodroom voor alle Limburgse leiders en leidsters.
Volledig scherm
Speciaal voor de Dag van de Jeugdbeweging organiseert Heusden-Zolder een feest in de Muziekodroom voor alle Limburgse leiders en leidsters. © Mine Dalemans

Heusden-Zolder trakteert jeugdleiders op feestje in Hasseltse Muziekodroom

Heusden-Zolder/HasseltHeusden-Zolder laat de Dag van de Jeugdbeweging deze vrijdag niet zomaar aan zich voorbij gaan. Zo zal Team Jeugd van de gemeente alle leerlingen en leerkrachten van het Sint-Franciscuscollege in de verf zetten die in jeugdbewegingskledij naar school komen. Alle Limburgse leiders en leidsters kunnen diezelfde avond dan weer afzakken naar de Muziekodroom in Hasselt.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Jordy Croux sluit eerste seizoen bij Japanse promovendus Avispa Fukuoka met goed gevoel af: “Ik voel veel respect”
  VOETBAL

  Jordy Croux sluit eerste seizoen bij Japanse promoven­dus Avispa Fukuoka met goed gevoel af: “Ik voel veel respect”

  Komend weekend zet Jordy Croux (27) een punt achter zijn eerste seizoen in de Japanse J1 League. Dan strijdt de Hasselaar met Avispa Fukuoka in een rechtstreeks prestigeduel met FC Tokio om de achtste plaats. Een meer dan bevredigend eindresultaat voor de promovendus, die nooit in de problemen kwam en ook Croux blikt met een positief gevoel terug op het eerste deel van zijn avontuur in het land van de rijzende zon.