Het Stadsmus in Hasselt lanceert een nieuwe expo met 800 ongeziene werken van illustrator én Hasselaar Stef Vanstiphout.
Volledig scherm
Het Stadsmus in Hasselt lanceert een nieuwe expo met 800 ongeziene werken van illustrator én Hasselaar Stef Vanstiphout. © Mine Dalemans

Het Stadsmus lanceert nieuwe expo met 800 ongeziene werken van Hasseltse illustrator

Hasselt‘De Wondere Wereld van Stef’, zo heet de nieuwe expo van Het Stadsmus in Hasselt. Daarin belicht het museum vanaf nu tot 15 mei maar liefst 800 werken van Hasselaar en illustrator Stef Vanstiphout, die in de jaren zestig en zeventig nog vaak onbekend bleven.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo