Volledig scherm
© Borgerhoff

Herstelling grote ring achter de rug

Omdat de herstelling aan de weg aan het provinciehuis in Hasselt woensdagnacht vlot is verlopen, kunnen de rijstroken al terug in gebruik genomen worden. Ook de verkeerslichten werken weer. 

 1. Colombiaanse dievenbende die universiteiten teisterde, riskeert tot drie jaar cel: “Een laptopdiefstal tijdens de examens veroorzaakt veel overlast”
  Hasselt

  Colombiaan­se dievenben­de die universi­tei­ten teisterde, riskeert tot drie jaar cel: “Een laptopdief­stal tijdens de examens veroor­zaakt veel overlast”

  Een Colombiaanse dievenbende met vijf leden vanaf 22 jaar teisterde een tijdlang de Vlaamse universiteiten. De Zuid-Amerikanen stonden op de loer en tijdens de (middag)pauzes gingen ze aan de haal met achtergebleven laptops van studenten en medewerkers. Aan de Hasseltse universiteit liepen ze tegen de lamp. Vier leden riskeren 36 maanden cel, één Colombiaan kijkt aan tegen 30 maanden cel.
 2. Hasseltse juweelkunstenaar Diane Pacholski neemt ‘Handmade in Belgium’-label van Unizo in ontvangst
  Hasselt

  Hasseltse juweelkun­ste­naar Diane Pacholski neemt ‘Handmade in Belgium’-la­bel van Unizo in ontvangst

  Sinds vandaag krijgt het werk van de Hasseltse juweelkunstenaar Diane Pacholski (45) de stempel ‘Handmade in Belgium’ van Unizo Limburg. Daarmee wil de vereniging ambachtelijke ondernemers en hun kwaliteitsproducten in de kijker zetten. “De juweelcreaties van Pacholski passen perfect in dit plaatje”, aldus gedelegeerd bestuurder van Unizo Limburg Bart Lodewyckx.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement