Het vaccinatiecentrum in Hasselt is opgedoekt, maar zeker tot eind dit jaar kunnen inwoners van de ELZ Herkenrode terecht in de kleinschaligere vaccinatieruimte op dezelfde Park H-site.
Volledig scherm
Het vaccinatiecentrum in Hasselt is opgedoekt, maar zeker tot eind dit jaar kunnen inwoners van de ELZ Herkenrode terecht in de kleinschaligere vaccinatieruimte op dezelfde Park H-site. © Mine Dalemans

Hasseltse vaccinatieruimte blijft tot zeker eind 2021 operationeel

HasseltDe Hasseltse, kleinschaligere vaccinatieruimte op de Park H-site blijft dan toch zeker tot eind 2021 open. Dat bevestigt Olivier Hoogmartens, nu de Vlaamse overheid de derde coronaprik ook aan de 65-plussers adviseert. Voor de eerstelijnszone Herkenrode komen er door die beslissing nog zo'n 40.000 derde prikken bij. 

  1. Vooruit komt op voor zelfbeschikkingsrecht tijdens actie in Hasselt: “Ook in ons land gaan er extreemrechtse stemmen op om rechten terug te draaien”
    Hasselt

    Vooruit komt op voor zelfbe­schik­kings­recht tijdens actie in Hasselt: “Ook in ons land gaan er extreem­recht­se stemmen op om rechten terug te draaien”

    Aan de bibliotheek op het Kolonel Dusartplein in Hasselt tekende Vooruit deze vrijdagochtend present om op te komen voor de vrouw. De politieke partij deelde plaktattoos en flyers uit, specifiek om het zelfbeschikkingsrecht te ondersteunen. “Jaarlijks sterven 70.000 vrouwen door een onveilige zwangerschapsonderbreking. Dat is toch hallucinant?”