Archiefbeeld van de Hasselt Student Regatta, die helaas ook dit jaar niet zal doorgaan.
Volledig scherm
Archiefbeeld van de Hasselt Student Regatta, die helaas ook dit jaar niet zal doorgaan. © Tony Van Galen

Hasseltse studentenregatta voor tweede jaar op rij geannuleerd

HasseltAl vijftien jaar organiseren de Hasseltse onderwijsinstellingen samen met de stad Hasselt de Hasselt Student Regatta, de befaamde botenrace. Helaas heeft de 16de editie nog niet kunnen plaatsvinden, en ook een herkansing dit jaar zit er wegens de coronacrisis niet in. “Na de aankondiging van de ‘paaspauze’ zagen we onze kansen om de boten te water te laten helemaal slinken”, reageert schepen van Jeugd en Evenementen Habib El Ouakili (RoodGroen+).

 1. Plantaardige kaneelbroodjes van PEAS veroveren ook Leuven en Antwerpen: “Mensen willen zichzelf meer dan ooit verwennen, en daar helpen we graag bij”
  PREMIUM
  Hasselt/Leuven/Antwerpen

  Plantaardi­ge kaneel­brood­jes van PEAS veroveren ook Leuven en Antwerpen: “Mensen willen zichzelf meer dan ooit verwennen, en daar helpen we graag bij”

  Nog maar drie jaar geleden stampten ze PEAS in Hasselt uit de grond, of uitbaters Els Berx (46) en Davy Rosiak (39) hebben alweer een nieuwe verrassing in petto. Twee om precies te zijn, want de succesvolle, veganistische kaneelbroodjes van PEAS zijn op weg om ook Leuven en Antwerpen met twee gloednieuwe winkels te veroveren. Meehelpen om die uitbreiding waar te maken? Zelfs dat is mogelijk.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?