Komende woensdag zijn het even de PXL-studenten die de ijspiste van Winterland zullen overnemen. (Illustratiebeeld Winterland)
Volledig scherm
Komende woensdag zijn het even de PXL-studenten die de ijspiste van Winterland zullen overnemen. (Illustratiebeeld Winterland) © Borgerhoff

Hasseltse studenten krijgen woensdag les op...ijspiste van Winterland

HasseltKomende woensdagochtend zijn het even geen kerstfanaten die op de schaatsbaan van Winterland vertoeven. In de plaats trekken 50 studenten Communicatiemanagement van de HogeschooL PXL naar het ijs om daar op stoelen en banken een les Eventmanagement te volgen.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Kaan Tanriver (Sporting Hasselt): “In topper bij Cappellen weer de puntjes op de i zetten”
  voetbal tweede nationale B

  Kaan Tanriver (Sporting Hasselt): “In topper bij Cappellen weer de puntjes op de i zetten”

  Ze doen het dit seizoen uitstekend bij Sporting Hasselt. Het team van voorzitter Bart Casters steekt het niet onder stoelen of banken dat de ambitie er is om te promoveren naar eerste nationale. Om succesvol te zijn werd Wim Hayen binnengehaald als T1 en zijn jongens staan nog steeds op de eerste plaats. Toch loopt het de laatste weken moeizaam qua resultaten. Komend weekend wacht de topper bij Cappellen. Stofzuiger op het middenveld Kaan Tanriver is één van de sterkhouders bij Sporting en wil in Cappellen weer de puntjes op de i zetten.