Ook de gloednieuwe drones van de politiezone Limburg Regio Hoofdstad zullen tijdens de opendeurdag gedemonstreerd worden (archiefbeeld Police Drone Day).
Volledig scherm
Ook de gloednieuwe drones van de politiezone Limburg Regio Hoofdstad zullen tijdens de opendeurdag gedemonstreerd worden (archiefbeeld Police Drone Day). © Mine Dalemans

Hasseltse politie en brandweer zetten zondag hun deuren open: coronapas verplicht

HasseltAltijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van de brandweer en de politie? Op zondag 3 oktober kan het een hele dag in Hasselt tussen 10 en 18 uur, als je beschikt over een Covid Safe Ticket. Dit jaar neemt voor het eerst ook de federale politie Limburg deel aan de opendeurdag.

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.