Het team van 'RechtSpraak' is na hard werk bij de gelukkigen, want de juridische podcast behaalt nu de tweede plaats op de Belgian Podcast Awards.
Volledig scherm
Het team van 'RechtSpraak' is na hard werk bij de gelukkigen, want de juridische podcast behaalt nu de tweede plaats op de Belgian Podcast Awards. © Hogeschool PXL

Hasseltse podcast ‘RechtSpraak’ behaalt tweede plaats op Belgian Podcast Awards

HasseltOp de Belgian Podcast Awards heeft de podcast ‘RechtSpraak’ van de Hogeschool PXL en Monard Law de tweede plaats behaald in de categorie ‘Politiek en Nieuws’. VRT Nieuws won in die categorie met de inzending ‘Mishandeld bij de buitengrens van Europa’ van Mieke Strynckx, Majd Khalifeh en Bjorn Van Keer.

  1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
    Mijnenergie

    Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

    Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.