Diane Pacholski mocht het 'Handmade in Belgium'-label in ontvangst nemen van Steve Jacobs en Bart Lodewyckx van Unizo Limburg.
Volledig scherm
Diane Pacholski mocht het 'Handmade in Belgium'-label in ontvangst nemen van Steve Jacobs en Bart Lodewyckx van Unizo Limburg. © Karolien Coenen

Hasseltse juweelkunstenaar Diane Pacholski neemt ‘Handmade in Belgium’-label van Unizo in ontvangst

HasseltSinds vandaag krijgt het werk van de Hasseltse juweelkunstenaar Diane Pacholski (45) de stempel ‘Handmade in Belgium’ van Unizo Limburg. Daarmee wil de vereniging ambachtelijke ondernemers en hun kwaliteitsproducten in de kijker zetten. “De juweelcreaties van Pacholski passen perfect in dit plaatje”, aldus gedelegeerd bestuurder van Unizo Limburg Bart Lodewyckx.

  1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
    Mijnenergie.be

    Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

    Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.