Toekomstbeeld Quartier Bleu.
Volledig scherm
Toekomstbeeld Quartier Bleu. © Karolien Coenen

Hasseltse horecagiganten openen twee restaurants op drie niveaus in Quartier Bleu: “Dit wordt dé publiekstrekker”

Quartier Bleu lijkt steeds meer vorm te krijgen en zal steunen op enkele lokale horecagiganten. Zo openen Bart Canini van Creneau International en Dimitri Beckers van C.Group twee nieuwe horecaconcepten in het nieuwe winkelcomplex. Opvallend: de horecagelegenheden zullen maar liefst drie niveaus innemen. 

1 reactie

 • joelle De Loose

  1 jaar geleden
  Zolang het eten maar goed is. Ben benieuwd of ze ook denken aan de toegankelijkheid voor elektrische/manuele rolstoelen. Alsook de toiletten. Tegenwoordig alles zo modern en sjiek. Maar toegankelijkheid is een optie tegenwoordig. Jammer wij willen ook hiervan kunnen genieten.
 1. Patro Eisden krijgt geen licentie voor eerste nationale en stapt naar het BAS: “Toekomst van de club komt niet in gevaar”
  voetbal eerste nationale

  Patro Eisden krijgt geen licentie voor eerste nationale en stapt naar het BAS: “Toekomst van de club komt niet in gevaar”

  Patro Eisden krijgt geen licentie om volgend seizoen aan te treden in eerste nationale. Dat heeft de licentiecommissie van de KBVB aan de club laten weten. Nieuwbakken voorzitter Derrick Devonport, die onlangs de club overnam van Salar Azimi, liet weten dat de club via het BAS alsnog die licentie wil afdwingen: “We willen constructief samenwerken met de licentiemanager. De toekomst van de club komt niet in gevaar”, liet de nieuwe beheerder in een open brief weten.
 2. Victor (50) lanceert safaritenten voor vakantie in eigen tuin: “Ook in vreemde tijden is het belangrijk om te genieten”
  PREMIUM
  Hasselt

  Victor (50) lanceert safariten­ten voor vakantie in eigen tuin: “Ook in vreemde tijden is het belangrijk om te genieten”

  Ontspannen in coronatijden: voor velen is het gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar een noodzaak waar Victor Lekanne (50) ons al te graag mee wil helpen. Zo ontwikkelde de Hasseltse ondernemer een safaritent in maar liefst zeven verschillende maten en soorten, bedoeld om Limburger én Belg van een deugddoende staycation in eigen tuin te voorzien. “Een plek waar we kunnen loskomen van telewerk en het hoofd kunnen leegmaken, ook nu ons favoriete restaurant gesloten is", zegt de Hasselaar.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den