(Archiefbeeld) - In normale tijden gaan er tal van evenementen, waaronder beurzen, door in de Grenslandhallen. Vanaf februari doet de locatie dienst al vaccinatiecentrum in de strijd tegen het coronavirus.
Volledig scherm
(Archiefbeeld) - In normale tijden gaan er tal van evenementen, waaronder beurzen, door in de Grenslandhallen. Vanaf februari doet de locatie dienst al vaccinatiecentrum in de strijd tegen het coronavirus. © TONY VAN GALEN

Hasseltse Grenslandhallen-site krijgt grootste vaccinatiecentrum van Limburg: “We gaan voor één grote post van meer dan 2.000 m²”

HasseltEerstelijnszone Herkenrode – die Alken, Diepenbeek, Hasselt, Herk-de-Stad en Zonhoven omvat – heeft ondertussen ook de knoop doorgehakt. Zo gaat het twee vaccinatiecentra combineren en komt er één centrale post op de Grenslandhallen-site. “Zo kunnen we sneller schakelen als er meer vaccins beschikbaar zijn”, klinkt het.

 1. Werkgeversorganisatie Voka en investeringsmaatschappij LRM helpen start- en scale-ups met uitbouwen van netwerk
  Limburg

  Werkgevers­or­ga­ni­sa­tie Voka en investe­rings­maat­schap­pij LRM helpen start- en scale-ups met uitbouwen van netwerk

  Werkgeversorganisatie Voka - Kamer van Koophandel Limburg en investeringsmaatschappij LRM – de Limburgse Reconversie Maatschappij – hebben een nieuw samenwerkingsakkoord ondertekend. Bedoeling is om startende bedrijven en ondernemingen die willen uitbreiden samen te helpen bij het verwezenlijken van hun plannen en het uitbouwen van hun netwerk. Zo krijgen de ondernemingen onder meer de kans om tien dagen te werken op een satellietlocatie.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"