Kenn Colt uit Hasselt verhuisde op de valreep van 2020 definitief naar Valencia, en pakt intussen uit met een nieuwe single.
Volledig scherm
Kenn Colt uit Hasselt verhuisde op de valreep van 2020 definitief naar Valencia, en pakt intussen uit met een nieuwe single. © House of Entertainment

Hasseltse dj en producer Kenn Colt lanceert nieuwe single vanuit Valencia

HasseltNet voor de feestdagen vertrok de Hasseltse dj en producer Kenn Colt nog voorgoed naar de Spaanse zon in Valencia en nu pakt hij uit met de gloednieuwe single ‘Rest of My Life’. Daarin bewandelt hij een nieuwe muziekstijl, “inclusief good vibes en een hoog zomergehalte”, lacht Kenn.

 1. RECONSTRUCTIE. Hoe Jelle Engelbosch (N-VA) plots de burgemeester van Sint-Truiden werd: “Stap opzij van Veerle was niet duidelijk, maar achterkamerpolitiek? Daar doen we niet aan”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  RECONSTRUC­TIE. Hoe Jelle Engelbosch (N-VA) plots de burgemees­ter van Sint-Trui­den werd: “Stap opzij van Veerle was niet duidelijk, maar achterka­mer­po­li­tiek? Daar doen we niet aan”

  Twee uur lang duurde de extra gemeenteraad over de vroegtijdige vaccinatie van Veerle Heeren (CD&V), maar pas ná de zitting werd duidelijk dat eerste schepen Jelle Engelbosch (N-VA) nu haar burgemeesterssjerp overneemt. “Als coalitie waren we samen overeengekomen dat Heeren best een stapje opzij zet, maar helaas is dat stukje van het verhaal net tussen de plooien gevallen”, reageert Engelbosch. Opluchting voor Vooruit, dat het ontslag van Heeren vroeg, al blijft Groen wél verveeld achter. “Nog te veel vragen eisen een antwoord.” Hieronder een reconstructie van de zitting, en hoe het verder moet.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser