Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © BELGA

Hasselts vaccinatiecentrum zoekt 4.300 jongeren voor Johnson & Johnson-prik, ook Pukkelpop roept jongeren op zich te laten inenten

HasseltHet vaccinatiecentrum van Hasselt is op zoek naar kandidaten die zich op de Qvax-reservelijst willen laten zetten. Zo kunnen er 4.300 vaccins gezet worden. “Het gaat om Johnson & Johnson, dus dat is maar één prik", klinkt het. Ook festivalorganisatie Pukkelpop sluit zich aan bij de oproep.

  1. Eerste Pukkelpoppers vinden weg naar camping Chill, die drie uur eerder dan voorzien deuren al opent: “Toch een veel rustigere start dan andere jaren”
    PREMIUM
    Hasselt

    Eerste Pukkelpop­pers vinden weg naar camping Chill, die drie uur eerder dan voorzien deuren al opent: “Toch een veel rustigere start dan andere jaren”

    Na twee jaar geduld keren de Pukkelpoppers vanaf vandaag éindelijk terug naar de festivalweide in Kiewit. Honderden festivalgangers vonden donderdagochtend dan ook meteen de weg naar de campings, die door de grote opkomst drie uur eerder openden dan voorzien. Een stormloop werd het niet, “maar wees gerust: dit is nog maar de stilte voor de storm”, lacht Leon Lambrichts, die dit jaar opnieuw — met zijn iconisch rode hoedje op — camping CHILL mee in goede banen leidt.