Het grote vaccinatiecentrum zoals de inwoners van de ELZ Herkenrode ze kennen zal vanaf 26 september opschuiven naar een kleinschaligere ruimte, nog steeds op Park H.
Volledig scherm
Het grote vaccinatiecentrum zoals de inwoners van de ELZ Herkenrode ze kennen zal vanaf 26 september opschuiven naar een kleinschaligere ruimte, nog steeds op Park H. © Coenen Karolien

Hasselts vaccinatiecentrum verhuist naar kleinschaligere ruimte...slechts twee deuren verder

HasseltVanaf 26 september zal de nieuwe vaccinatieruimte voor de Eerstelijnszone Herkenrode zich op slechts twee ingangen van het huidige vaccinatiecentrum in de Hasseltse Ethias Arena bevinden. Dat bevestigt programmamanager Olivier Hoogmartens. De locatie krijgt de naam ‘Passage', en zal vanaf dan enkel nog inwoners inenten die een uitnodiging krijgen voor een derde ‘boosterprik’ tegen corona. 

  1. Roeiteam Hogeschool PXL wint zesde keer op rij Hasseltse Studentenregatta: “Dikke vinger naar corona”
    Hasselt

    Roeiteam Hogeschool PXL wint zesde keer op rij Hasseltse Studenten­re­gat­ta: “Dikke vinger naar corona”

    Voor een zesde keer op rij is het de Hogeschool PXL gelukt om de beker van de Hasseltse Studentenregatta binnen te halen. Die jaarlijkse strijd tussen de hoger onderwijsinstellingen PXL, UCLL en UHasselt kon vanwege corona twee keer achter elkaar niet doorgaan, maar keerde woensdagavond opnieuw terug voor een pittige strijd én afterparty op een nieuwe locatie aan de oevers van het Albertkanaal bij de Vlaamse Vereniging voor Watersport.