Limburgse mama's Mirte Wolfs (l.) en Ann Cuypers (r.) willen met de actie het taboe doorbreken rond borstvoeding in het openbaar.
Volledig scherm
Limburgse mama's Mirte Wolfs (l.) en Ann Cuypers (r.) willen met de actie het taboe doorbreken rond borstvoeding in het openbaar. © Ann Cuypers

Hasselts Stadspark wordt donderdag veilige haven voor borstvoedende mama’s

HasseltKomende donderdag organiseren de Limburgse mama’s Mirte Wolfs en Ann Cuypers speciaal voor mama’s die borstvoeding geven een veilig moment in het Stadspark van Hasselt. “Nog heel wat mama’s durven dat niet in het openbaar uit schrik voor negatieve reacties, terwijl het juist iets heel normaal is. We willen dat veranderen.” 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Trixxo Arena is klaar voor ‘I love the 90's’ met op de affiche ... ‘Corona’: “Niet het virus, wél de geliefde Italiaanse danceformatie”
  Hasselt

  Trixxo Arena is klaar voor ‘I love the 90's’ met op de affiche ... ‘Corona’: “Niet het virus, wél de geliefde Italiaanse danceforma­tie”

  Het Hasseltse vaccinatiecentrum verhuist vanaf 26 september naar een kleinschalige locatie op Park H, en dat betekent dat de Trixxo Arena opnieuw feestelijkheden mag voorzien. Zo staat de volgende editie van ‘I love the 90's’ alvast klaar op 16 oktober, met op de affiche ... ‘Corona’. “En dan hebben we het over de Italiaanse danceformatie, die in de jaren negentig voor de ene na de ander hit zorgde”, knipoogt de organisatie.