Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Paulien van de Loo

Hasselt trekt 130.000 euro extra uit voor sportclubs tijdens corona

HasseltNa een reeks steunmaatregelen het afgelopen jaar, trekt het Hasseltse stadsbestuur opnieuw de portefeuille open. “We doen er alles aan om onze sportclubs te ondersteunen”, benadrukt schepen van Sport Habib El Ouakili (RoodGroen+). “Daarom verlengen we onze laatste steunmaatregelen door alle sportclubs bij de Hasseltse sportraad vrij te stellen van huurgelden tot eind december van dit jaar.” De stad Hasselt trekt daarvoor een bijkomende 130.000 euro uit.

 1. Guy Mangelschots (Sporting Hasselt) over de tijd van toen: “Na een negen op twaalf werd ik ontslagen na zes speeldagen in eerste klasse”
  Voetbal Traditieclubs

  Guy Mangel­schots (Sporting Hasselt) over de tijd van toen: “Na een negen op twaalf werd ik ontslagen na zes speeldagen in eerste klasse”

  Guy Mangelschots werd 80 jaar en is nog altijd actief in het voetbalwereldje. Vorig jaar vroeg huidig voorzitter van Sporting Hasselt Bart Casters of de oudtrainer het zag zitten om deel uit te maken van de sportcommissie. Guy Mangelschots wou dat doen en wil mee iets mooi helpen uitbouwen bij Sporting Hasselt. Als we samen terugblikken op het verleden volgt een gezellige babbel.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing