De 47ste Virga Jessefeesten mag rekenen op een fris, geel logo.
Volledig scherm
De 47ste Virga Jessefeesten mag rekenen op een fris, geel logo. © Bart Borgerhoff

Hasselt stoomt zich klaar voor 47ste Virga Jessefeesten: dit is het nieuwe logo en thema

HasseltNu de 47ste editie van de Hasseltse Virga Jessefeesten in aantocht is, maakt het Virga Jessecomité maar al te graag het thema bekend. “De afgelopen jaren werden we geconfronteerd met het belang van verbondenheid met vrienden en familie. Het is dan ook dat ‘(h)echt zijn’ waar we volop tijdens de volgende feesten willen inzetten.”

  1. Schaatsen Genkenaren deze winter opnieuw over de kerstmarkt? “We overwegen verschillende opties van klassieke pistes over rolschaatsbaan tot ballenbad”
    Genk

    Schaatsen Genkenaren deze winter opnieuw over de kerstmarkt? “We overwegen verschil­len­de opties van klassieke pistes over rolschaats­baan tot ballenbad”

    Schaatsbaan op de kerstmarkt of niet? Verschillende stadsbesturen staan deze winter voor een moeilijke keuze nu de energieprijzen torenhoog zijn. Terwijl Sint-Truiden kiest voor een kunststoffen piste en andere steden hun schaatsbaan voor minstens een jaar achterwege laten, wordt er Genk nog volop nagedacht over de komende kerstmarkt. “Midden oktober hopen we de knoop door te hakken", klinkt het.