Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Marcus Spiske/Unsplash

Hasselt pompt eenmalig budget van 20.000 euro in lokale schaatsclubs

HasseltStad Hasselt pompt een éénmalige financiering van 20.000 euro in de lokale shorttrackclub ‘YDS-Hasselt’, ijshockeyclub ‘Haskey Hasselt’ en kunstschaatsteam ‘HKST’. De drie clubs maken gebruik van Vlaamse accomodatie, waardoor de stad (in tegenstelling tot de andere sportclubs in Hasselt) het huurgeld voor de sportlocatie van deze drie ijsclubs niét kon laten vallen in tijden van corona.

  1. RESTOTIP. Enigma in Hasselt: “Mooi gepresenteerde bordjes met sharinggerechten uit Kreta die je niet snel elders zal vinden”
    PREMIUM
    Hasselt

    RESTOTIP. Enigma in Hasselt: “Mooi gepresen­teer­de bordjes met sharingge­rech­ten uit Kreta die je niet snel elders zal vinden”

    Hasselaren die graag nog even van een zorgeloos zomergevoel genieten, kunnen sinds kort terecht bij het Griekse restaurant ‘Enigma’ in de Persoonstraat. Daar leggen Hannah Vangenechten (29) en haar partner en chef-kok Georgios Marakis (36) de Hasselaar in de watten met authentieke Griekse sharinggerechten, en dat in een creatief jasje. Denk aan garnalen geflambeerd in ouzo, smeuïge halloumi op pitabroodjes en meer. Wij proefden alvast met plezier.