Eén van de campagnebeelden van De Warmste Week, met Stéphan Tanganagba, Kawtar Ehlalouch en Gloria Monserez als enkele van de 21 jongerenambassadeurs.
Volledig scherm
Eén van de campagnebeelden van De Warmste Week, met Stéphan Tanganagba, Kawtar Ehlalouch en Gloria Monserez als enkele van de 21 jongerenambassadeurs. © VRT

Hasselt bekijkt kleinschalige eventlocaties tijdens De Warmste Week

HasseltDe Warmste Week trekt dit jaar naar Mechelen, maar laat tevens de deuren open voor kleinere eventlocaties in de Limburgse hoofdstad Hasselt. Het stadsbestuur voert daarover gesprekken. 

 1. Levensecht ‘Squid Game’-event komt op 27 november naar Hasselt: “Maar nee, niemand moet ervoor sterven”
  Hasselt

  Levensecht ‘Squid Ga­me’-event komt op 27 november naar Hasselt: “Maar nee, niemand moet ervoor sterven”

  Wie maar niet genoeg kan krijgen van de Koreaanse Netflixserie ‘Squid Game’, kan op 27 november afzakken naar de Limburgse hoofdstad Hasselt. Escape House organiseert daar een grootschalig ‘Squid Game’-event voor honderd deelnemers die het tegen elkaar opnemen in een reeks kinderspelletjes. Wie wint, gaat naar huis met 1.000 euro of een gelijkwaardige prijs. “Geïnteresseerden moeten wel snel zijn, want het spel is bijna volzet.”
 2. Hasseltse Dag van de Jeugdbeweging trok 1.000 jongeren voor vers ontbijtje naar Dusartplein
  Hasselt

  Hasseltse Dag van de Jeugdbewe­ging trok 1.000 jongeren voor vers ontbijtje naar Dusart­plein

  Liefst 1.000 Hasseltse jongeren aangesloten bij de jeugdvereniging trokken in de vroege vrijdagochtend naar het Kolonel Dusartplein. Het stadsbestuur trakteerde hen daar allemaal op een vers ontbijt, opgefleurd door de beats van een dj om de Dag van de Jeugdbeweging ook dit jaar weer optimaal te vieren. “Afsluiten doen we dan weer deze vrijdagavond nog met een slotfeest in de Muziekodroom”, belooft de stad nog.