Gerechtsgebouw Hasselt
Volledig scherm
Gerechtsgebouw Hasselt © Borgerhoff

Hasselaar (24) die vrouw met bierglas toetakelde, krijgt werkstraf in ander dossier

De 24-jarige Hasselaar die in de nacht van 9 op 10 januari 2016 een jonge vrouw zwaar toetakelde met een bierglas, is in een ander dossier veroordeeld tot een werkstraf van 140 uren. De man schoot bij een verkeersconflict op 2 juli 2018 met een luchtdrukpistool op een jong duo.

1 reactie

 • Theo Striem

  2 jaar geleden
  Is dat een straf Jongens toch pampergerechten ze blijven ze fruitpap voeren
 1. Genieten van zomerfilms in openlucht? Vanaf 6 augustus kan het in Hasselt
  Hasselt

  Genieten van zomerfilms in openlucht? Vanaf 6 augustus kan het in Hasselt

  Vanaf vrijdag 6 augustus verandert het grasveld voor de vijver op Domein Kiewit in Hasselt negen dagen lang in een gezellige openluchtcinema. Stad Hasselt en Cinema ZED presenteren daar Zomerfilms 2021. Op het programma staan enkele grote Oscarwinnaars waaronder ‘Nomadland', maar ook een prachtige avant-première, een sprookjesachtige documentaire én enkele uniek omkaderde films. Elke filmavond start na zonsondergang om 21.30 uur.
 2. Festivalweide Pukkelpop tegen vrijdag volledig opgedoekt: “Gelukkig wél nog lokale evenementen”
  Hasselt

  Festival­wei­de Pukkelpop tegen vrijdag volledig opgedoekt: “Gelukkig wél nog lokale evenemen­ten”

  De organisatie van Pukkelpop start vandaag officieel met de afbraak van de festivalweide. Afgelopen weekend werden al enkele zeilen van de festivaltenten opgeborgen, maar de organisatie bevestigt dat de weide in Kiewit tegen komende vrijdag volledig opgeruimd zal zijn. Een enorme ontgoocheling voor vele festivalgangers en verenigingen, “al hebben we op lokaal vlak nog genoeg in petto”, belooft schepen van Evenementen Habib El Ouakili (RoodGroen+).