Gerechten van Gezondigd.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerechten van Gezondigd. © Kris Dimitriadis

Haal je maaltijden af of laat ze thuis bezorgen: ontdek hier de initiatieven uit Hasselt

Nu we door de coronacrisis allemaal zoveel mogelijk thuis blijven en de horecazaken gesloten zijn, kan het soms lastig zijn om elke dag weer lekker en voedzaam eten op tafel te toveren. Elke dag pasta of rijst begint immers al snel te vervelen. In dit handige overzicht vind je originele adresjes waar je alsnog eten kan bestellen of afhalen. Onze foodjournalisten gingen op pad en gingen na wat de verschillende takeaway-mogelijkheden zijn in jouw buurt. 

 1. Plantaardige kaneelbroodjes van PEAS veroveren ook Leuven en Antwerpen: “Mensen willen zichzelf meer dan ooit verwennen, en daar helpen we graag bij”
  PREMIUM
  Hasselt/Leuven/Antwerpen

  Plantaardi­ge kaneel­brood­jes van PEAS veroveren ook Leuven en Antwerpen: “Mensen willen zichzelf meer dan ooit verwennen, en daar helpen we graag bij”

  Nog maar drie jaar geleden stampten ze PEAS in Hasselt uit de grond, of uitbaters Els Berx (46) en Davy Rosiak (39) hebben alweer een nieuwe verrassing in petto. Twee om precies te zijn, want de succesvolle, veganistische kaneelbroodjes van PEAS zijn op weg om ook Leuven en Antwerpen met twee gloednieuwe winkels te veroveren. Meehelpen om die uitbreiding waar te maken? Zelfs dat is mogelijk.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”