Een optreden op Live in Hasselt 2016.
Volledig scherm
PREMIUM
Een optreden op Live in Hasselt 2016. © Mine Dalemans

Gratis stadsfestival in Hasselt en op vespatocht rond Lummen: dit zijn onze weekendtips voor 28 en 29 mei in Limburg

LimburgNog geen plannen voor het weekend? Laat je inspireren door onze vijf tips. Geniet van een pianoconcert op een unieke locatie, zing mee tijdens een festival voor coverbands, of ga met je kinderen op vlindersafari: met deze 5 tips voor het weekend van 28 en 29 mei in regio Limburg weet je meteen wat doen!

 1. Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: met deze 7 zomerbars in Limburg ga je een verfrissende zomer tegemoet
  PREMIUM
  Limburg

  Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: met deze 7 zomerbars in Limburg ga je een verfrissen­de zomer tegemoet

  De zomer is in zicht en dat betekent weer een heel seizoen vol cocktails, icetea’s, livemuziek en warme avonden met familie en vrienden. Wat is een betere plaats voor al deze gezelligheid dan een lokale zomerbar? Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: op deze 7 plaatsen in Limburg ga je een verfrissende zomer tegemoet.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.