Een illustratiebeeld van het HAP Festival in 2019 in Hasselt (voor de coronapandemie).
Volledig scherm
Een illustratiebeeld van het HAP Festival in 2019 in Hasselt (voor de coronapandemie). © Martijn vanden Bulcke/HAP Festival

Gratis food festival ‘HAP Festival’ komt laatste zomerweekend naar de Hasselaar

HasseltDeze zomer mogen de Hasselaren zich opnieuw verheugen op het ‘HAP Festival’ dat vrijdag 27 augustus tot en met zondag 29 augustus zal plaatsvinden. In dat laatste zomerweekend zullen tal van mobiele keukentjes en foodtrucks het Stadspark omtoveren tot een heus food festival. 

  1. Trixxo Arena is klaar voor ‘I love the 90's’ met op de affiche ... ‘Corona’: “Niet het virus, wél de geliefde Italiaanse danceformatie”
    Hasselt

    Trixxo Arena is klaar voor ‘I love the 90's’ met op de affiche ... ‘Corona’: “Niet het virus, wél de geliefde Italiaanse danceforma­tie”

    Het Hasseltse vaccinatiecentrum verhuist vanaf 26 september naar een kleinschalige locatie op Park H, en dat betekent dat de Trixxo Arena opnieuw feestelijkheden mag voorzien. Zo staat de volgende editie van ‘I love the 90's’ alvast klaar op 16 oktober, met op de affiche ... ‘Corona’. “En dan hebben we het over de Italiaanse danceformatie, die in de jaren negentig voor de ene na de ander hit zorgde”, knipoogt de organisatie.