Sanda Dia stierf in 2018 na een brutale doop door studentenclub Reuzegom.
Volledig scherm
Sanda Dia stierf in 2018 na een brutale doop door studentenclub Reuzegom. © Tim Dirven

Gewraakte voorzitter raadkamer in dossier-Reuzegom weigert zich vrijwillig terug te trekken: hoe moet het nu verder?

HasseltDe voorzitter van de raadkamer in het dossier Reuzegom weigert zich vrijwillig terug te trekken na het wrakingsverzoek van de advocaat van een van de beklaagden. Dat meldt het parket van Limburg. Het dossier wordt dus overgemaakt aan het parket-generaal te Antwerpen in functie van de verdere procedure voor het hof van beroep.

34 reacties

 • HUBERT DE HERDT

  2 maanden geleden
  Kunnen ze die advokaten niet samen met de moordenaars wegsteken. Ze worden niet rood!
 • ludo verbueken

  2 maanden geleden
  Ik vraag mij af of die advocaten nog rustig kunnen slapen
 • Ronny Van Loock

  2 maanden geleden
  Wordt het hier geen tijd om die eindelijk is te zorgen voor een integere rechtspraak en strenge regels en straffen voor advocaten die niks anders doen dan de rechtsgang trachten te saboteren. Dat “elite-schorriemorrie” mag zijn straf niet ontlopen! Die lafaards hebben een mensenleven op hun geweten! Dat is gewoon een bende sadisten ... en die advocaten die hun daden proberen te minimaliseren zijn geen haar beter. Hoop voor hen dat ze nooit in eenzelfde situatie terechtkomen met eigen kinderen.
 • johny vanderlinden

  2 maanden geleden
  Dekseltje gaat een beetje rammelen om plots in alle stilte te blijven liggen op dat potje, daar gaat niks van in huis komen.
 • Dick DECOCK

  2 maanden geleden
  De kindjes hadden liever rechter die bevriend was met papa of mama.
 1. “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuisjes van decorbouwers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten
  PREMIUM
  Lommel/Balen/Vlaanderen

  “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuis­jes van decorbou­wers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten

  De coronacrisis brak uit. Met zijn twee zaten ze op een zak cement. Een glas cava in de hand, maar niet om te vieren. Integendeel. Een brainstorm op een zakelijk leven of dood... En toen besloten ze om de sprong te wagen. Het bouwen van unieke speelhuisjes die volledig meegaan in de beleving van kinderen. Eye-Opener Decors werd een schot in de roos. Tegenwoordig richten ze zelfs tuincentra of andere ruimtes in, hebben ze een contract met Plopsaland en mogen ze in het Midden-Oosten speeltuinen gaan decoreren. En binnenkort volgt de lancering van de enige echte Eye-Opener Treehouse. Siemon Ariens (31) en Lars van den Dungen (26) weten het ondertussen zelf ook: “Never waste a good crisis.”