Oprichters Valère en Ria geven de fakkel door aan hun zonen Johnny en Benny Roosen, die voortaan de nieuwe bestuurders van het Hasseltse autobedrijf zijn.
Volledig scherm
Oprichters Valère en Ria geven de fakkel door aan hun zonen Johnny en Benny Roosen, die voortaan de nieuwe bestuurders van het Hasseltse autobedrijf zijn. © V.J.B. Motors

Generatiewissel bij autobedrijf V.J.B Motors: zonen Johnny en Benny Roosen nemen fakkel van ouders over

HasseltJohnny en Benny Roosen zijn voortaan de nieuwe bestuurders van V.J.B. Motors in Hasselt. Dertig jaar na de oprichting, nemen ze de fakkel van het autobedrijf over van hun ouders Valère en Ria. De zonen beloven geen merkbare veranderingen voor de klant, wél de gloednieuwe SUBARU Solterra.

 1. OVERZICHT. Van deze gloednieuwe parkeervoordelen geniet je binnenkort in Hasselt
  PREMIUM

  OVERZICHT. Van deze gloednieu­we parkeer­voor­de­len geniet je binnenkort in Hasselt

  Van gratis parkeren op zondag en een elektronische bezoekersbadge tot 100 gratis uren op de bovengrondse parkeerterreinen voor alle Hasselaren. Het zijn enkele van de verfijningen aan het parkeerbeleid die Hasselt vanaf 1 mei doorvoert. Doel? “Meer comfort bieden aan alle doelgroepen in onze stad”, zegt schepen van Mobiliteit Marc Schepers (RoodGroen+) en burgemeester Steven Vandeput (N-VA). Een overzicht van wat binnenkort verandert.
  Hasselt
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. PXL-studenten verzinnen unieke ‘ontbreekwoorden’ met Rick de Leeuw

  PXL-studenten verzinnen unieke ‘ontbreek­woor­den’ met Rick de Leeuw

  Rick De Leeuw bracht recent een uniek bezoekje aan de PXL-studenten Communicatie in Hasselt. Samen met hen ging de Nederlandse dichter, zanger en presentator op zoek naar woorden die nog niet bestaan. Resultaat? Zeven ontbreekwoorden die de Hogeschool PXL intussen met plezier aan hun woordenlijst heeft toegevoegd. “Vooral ‘annuluk’ is voortaan onze favoriet!", lacht Herve Van de Weyer, PXL-opleidingshoofd Communicatie.
  Hasselt