Een man stapte een krantenwinkel binnen in Hasselt en bedreigde de uitbater met een mes, terwijl hij naar geld vroeg.
Volledig scherm
Een man stapte een krantenwinkel binnen in Hasselt en bedreigde de uitbater met een mes, terwijl hij naar geld vroeg. © Faroek

“Geld? Klappen kunt ge krijgen”: Faroek zoekt dader na overval in Hasseltse krantenwinkel

HasseltIn het opsporingsprogramma Faroek doet de politie een oproep naar een overval in september dit jaar. Een man stapte een krantenwinkel binnen in Hasselt en bedreigde de uitbater met een mes, terwijl hij naar geld vroeg. Die antwoordde kalm dat hij geen geld, maar maar wel klappen kon krijgen. “Ik ben er gewoon achteraan gelopen, maar heb hem laten gaan", zegt uitbater Yve. De politie is een onderzoek gestart.

 1. Luke Knapke (Limburg United): “Verdiende overwinning tegen Bergen, al werd het nog bibberen in de laatste vier minuten”
  Basketbal EML

  Luke Knapke (Limburg United): “Verdiende overwin­ning tegen Bergen, al werd het nog bibberen in de laatste vier minuten”

  Het werd een knotsgekke partij in de Alverberg tegen Bergen. Limburg United, onder impuls van de Canadees Daniel Mullings, nam een agressieve start en kon snel een kloof slaan. De Henegouwers moesten achtervolgen tot vier minuten van het einde de mannen van coach Vedran Bosnic plots op voorsprong kwamen. De Amerikaanse rookie Luke Knapke was dan bepalend met een knappe bom en de punten bleven verdiend (70-68) in Hasselt. Op de persconferentie opende Bosniër Bosnic met de felicitaties voor Limburg United.
 2. Limburgse horecazaken reageren gemengd op 1 mei als heropeningsdatum: “Als de datum nóg opschuift, gaan we zwarte sneeuw zien”
  PREMIUM
  Limburg

  Limburgse horecaza­ken reageren gemengd op 1 mei als herope­nings­da­tum: “Als de datum nóg opschuift, gaan we zwarte sneeuw zien”

  Het overlegcomité richt zich op 1 mei als heropeningsdatum voor de horeca, tenminste als de vaccinatiecampagne vlot verloopt. Bij de ene zaak klinkt het als muziek in de oren, terwijl de ander eerder twijfelend afwacht. “Eerlijk? Wij hebben nooit financiële problemen gehad, maar ik ga niet onder stoelen of banken steken dat het niet makkelijk is om rond te komen”, klinkt het.
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen