Hasselt centrum.
Volledig scherm
Hasselt centrum. © Karolien Coenen

Geen toenemende coronabesmettingen in Hasselt

HasseltTerwijl de coronabesmettingen in Oudsbergen razendsnel stijgen, is er voor de Hasselaren voorlopig geen reden tot paniek. “Zolang we geen significante stijgingen zien zoals nu, is er niets aan de hand”, zo klinkt het bij de stad.

 1. Christian Chtuka (HC Tongeren): “De nieuwe fusieclub van Hasselt en Tongeren is ‘Hubo Handbal’ in groen en zwart”
  Handbal

  Christian Chtuka (HC Tongeren): “De nieuwe fusieclub van Hasselt en Tongeren is ‘Hubo Handbal’ in groen en zwart”

  De kogel is door de kerk. Enkele maanden geleden kondigden Initia Hasselt en Handbal Tongeren aan te fusioneren. Achter de schermen werd er door de verantwoordelijken van beide clubs hard gewerkt. De nieuwe naam is Hubo Handbal, met als kleuren zwart en groen. Als clublogo is gekozen voor een arend, in het roodblauw van hoofdsponsor Hubo. Voor meer tekst en uitleg zorgt Community Manager Christian Chtuka (49) van HC Tongeren.
 2. Valentin weigerde vaccin, maar keek vervolgens de dood in de ogen: “Zonder de goede zorgen in het ziekenhuis was ik er niet meer geweest”
  Tongeren

  Valentin weigerde vaccin, maar keek vervolgens de dood in de ogen: “Zonder de goede zorgen in het ziekenhuis was ik er niet meer geweest”

  Valentin Roosen vocht de afgelopen weken tegen het coronavirus in het AZ Vesalius in Tongeren. De uitgeweken Limburger won de strijd, al moet hij mogelijk wel een longtransplantatie ondergaan. De 56-jarige Valentin weigerde aanvankelijk het vaccin, maar doet nu een oproep om dat slechte voorbeeld niet te volgen. “Ik heb me wat te veel laten leiden door negatieve berichten”, blikt hij terug.