“Tot mijn verbazing testte ik positief op cocaïne. Onmogelijk! Ik drink nooit alcohol en neem geen drugs”, vertelt Fabio Nijssen.
Volledig scherm
PREMIUM
“Tot mijn verbazing testte ik positief op cocaïne. Onmogelijk! Ik drink nooit alcohol en neem geen drugs”, vertelt Fabio Nijssen. © Karolien Coenen

Fulltime BOB, maar toch een positieve cocaïnetest: geheelonthouder Fabio Nijssen (45) was bijna zijn rijbewijs kwijt

Fabio Nijssen (45) werd afgelopen maandagochtend na een nachtje stappen in Hasselt door de politie aan de kant gezet. “Tot mijn grote verbazing testte ik positief op cocaïne. Onmogelijk!”, vertelt de Hasselaar. “Ik omarm het uitgaansleven, maar ik drink nooit alcohol en neem geen drugs.”

7 reacties

 • john walkers

  4 maanden geleden
  Dit komt vrij frequent voor. En uw rijbewijs word voor 14 dagen ingetrokken. Zoals een goede vriend die na een positieve test onmiddellijk een bloedafname liet doen. Wat bleek ; negatieve test. En met dit bewijs zijn rijbewijs niet terug kreeg. Tijdens die bewuste controle bleken nog minstens 3 soort gelijke gevallen. Zo accuraat zijn die speeksel test niet zo blijkt. Eet bv maar eens een broodje met maanzaad. Test positief!!
 • Theo Striem

  1 jaar geleden
  Maw een gewone man is gejost
 • Benny Marcelo

  1 jaar geleden
  Het moet niet persé juist zijn, als't maar vooruit gaat. Vogelepik justitie kunt ge zoiets noemen: soms klopt het en soms niet. Ge moet bewijzen dat ge onschuldig zijt of de wereld op zijn kop.
 • wim CLAES

  1 jaar geleden
  tof, en wie vergoedt uw onkosten? zij kopen brol, en de burger betaalt dubbel? De grondwet voorziet goed bestuur. interpretaties variëren precies deftig.
 • Ronny Biesen

  1 jaar geleden
  De "wakkelende" Belgische wetten, alles voor de kassa en de staat. Niks voor de burger. Waar is het principe "iedereen is onschuldig tot zijn schuld is bewezen"?? Hoeft niet voor de staat en politie??
 1. Trio riskeert tot drie jaar cel voor brandstichting in Mercedes-garage: “Ravage aangericht om verzekering op te lichten”
  PREMIUM
  Bree/Leopoldsburg

  Trio riskeert tot drie jaar cel voor brandstich­ting in Mercedes-garage: “Ravage aangericht om verzeke­ring op te lichten”

  Een 49-jarige vrouw uit Heppen en haar ex riskeren twee en drie jaar cel omdat ze op 18 augustus 2017 de Mercedes van een kennis in brand staken, die in een Breese garage gestald stond. De man kon naar verluidt de herstelling aan zijn voertuig niet betalen en wilde zo 26.000 euro van de verzekering incasseren. De brand richtte een ravage aan: zes voertuigen brandden volledig uit, zeven andere werden zwaar beschadigd. “Ik zou het nooit in mijn hoofd halen om zoiets te doen”, verdedigde de vrouw zichzelf voor de strafrechter.
 2. Jarne Lesuisse (Limburg United): “Knappe overwinning in leuke oefenpot tegen Antwerp Giants”
  BASKETBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Jarne Lesuisse (Limburg United): “Knappe overwin­ning in leuke oefenpot tegen Antwerp Giants”

  De wedstrijd van dinsdag tegen Oostende is uitgesteld naar 13 april. Limburg United, zonder Ajay Mitchell (quarantaine), speelde vanavond een leuke oefenpot tegen Antwerp Giants. Bezoekend coach Christophe Beghin moest enkele sterkhouders missen en roteerde kwistig met zijn jongeren. Een collectief sterk Limburg United won ruim verdiend met 88-74 en de jongeren deden het uitstekend. Spelmaker Jarne Lesuisse (20) deed zijn job in defense en coach Sacha Massot was tevreden over de prestatie van zijn team.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven