“Tot mijn verbazing testte ik positief op cocaïne. Onmogelijk! Ik drink nooit alcohol en neem geen drugs”, vertelt Fabio Nijssen.
Volledig scherm
PREMIUM
“Tot mijn verbazing testte ik positief op cocaïne. Onmogelijk! Ik drink nooit alcohol en neem geen drugs”, vertelt Fabio Nijssen. © Karolien Coenen

Fulltime BOB, maar toch een positieve cocaïnetest: geheelonthouder Fabio Nijssen (45) was bijna zijn rijbewijs kwijt

Fabio Nijssen (45) werd afgelopen maandagochtend na een nachtje stappen in Hasselt door de politie aan de kant gezet. “Tot mijn grote verbazing testte ik positief op cocaïne. Onmogelijk!”, vertelt de Hasselaar. “Ik omarm het uitgaansleven, maar ik drink nooit alcohol en neem geen drugs.”

7 reacties

 • john walkers

  3 maanden geleden
  Dit komt vrij frequent voor. En uw rijbewijs word voor 14 dagen ingetrokken. Zoals een goede vriend die na een positieve test onmiddellijk een bloedafname liet doen. Wat bleek ; negatieve test. En met dit bewijs zijn rijbewijs niet terug kreeg. Tijdens die bewuste controle bleken nog minstens 3 soort gelijke gevallen. Zo accuraat zijn die speeksel test niet zo blijkt. Eet bv maar eens een broodje met maanzaad. Test positief!!
 • Theo Striem

  1 jaar geleden
  Maw een gewone man is gejost
 • Benny Marcelo

  1 jaar geleden
  Het moet niet persé juist zijn, als't maar vooruit gaat. Vogelepik justitie kunt ge zoiets noemen: soms klopt het en soms niet. Ge moet bewijzen dat ge onschuldig zijt of de wereld op zijn kop.
 • wim CLAES

  1 jaar geleden
  tof, en wie vergoedt uw onkosten? zij kopen brol, en de burger betaalt dubbel? De grondwet voorziet goed bestuur. interpretaties variëren precies deftig.
 • Ronny Biesen

  1 jaar geleden
  De "wakkelende" Belgische wetten, alles voor de kassa en de staat. Niks voor de burger. Waar is het principe "iedereen is onschuldig tot zijn schuld is bewezen"?? Hoeft niet voor de staat en politie??
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo