De 34-jarige Francesco, uitbater van BAR Tre in Hasselt, verongelukte maandag in de Ardennen.
Volledig scherm
PREMIUM
De 34-jarige Francesco, uitbater van BAR Tre in Hasselt, verongelukte maandag in de Ardennen. © RV

Francesco (34), uitbater van BAR Tre in Hasselt, verongelukt in Ardennen: “Papa Dino verliest naast zijn zoon ook opvolging van levenswerk”

HasseltDe 34-jarige Francesco Calianno uit Hasselt is maandagavond om het leven gekomen nadat hij onderweg was in de Ardennen. De jongeman baatte sinds een aantal jaar BAR Tre uit. Hij nam de zaak over van zijn vader. De Hasseltse horecawereld is geschokt.

 1. Hasseltse dagwinkels veroordeeld voor verkoop van erectiestimulerende middelen
  Hasselt

  Hasseltse dagwinkels veroor­deeld voor verkoop van erectiesti­mu­le­ren­de middelen

  De politie Limburg Regio Hoofdstad voerde woensdag controles uit in meerdere dagwinkels in Hasselt. Zo trokken ploegen naar zaken op de Bampslaan en de Kuringersteenweg in Hasselt. Drie gecontroleerde dagwinkels waren in overtreding. Ze verkochten onder andere erectiestimulerende middelen. Daarnaast werden er ook inbreuken vastgesteld op de aanduiding van prijzen. De politie stelde de nodige processen-verbaal op. Eerder vandaag trof politie Beringen-Ham-Tessenderlo ook al 240 erectiepillen aan bij een huiszoeking.
 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Limburgse vriendengroep organiseert gloednieuw bierfestival ‘The Beer Experience' in Heusden-Zolder: “Voor gewone bierliefhebbers en gepassioneerde bierfreaks tot foodies en dagjestoeristen”
  Heusden-Zolder

  Limburgse vrienden­groep organi­seert gloednieuw bierfesti­val ‘The Beer Experience' in Heus­den-Zol­der: “Voor gewone bierlief­heb­bers en gepassio­neer­de bierfreaks tot foodies en dagjestoe­ris­ten”

  Muziek, lezingen, lekker eten, een historische locatie en uiteraard bier: dat is het concept van het nieuwe bierfestival ‘The Beer Experience’. Op 19 en 20 maart 2022 zetten CC De Muze en ZLDR Luchtfabriek al hun zalen open om bierliefhebbers uit heel Limburg en ver daarbuiten te ontvangen.