De fitnesstoestellen krijgen een tweede leven bij een Hasselts woonzorgcentrum en bij een organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking.
Volledig scherm
De fitnesstoestellen krijgen een tweede leven bij een Hasselts woonzorgcentrum en bij een organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking. © Jessa

Fitnesstoestellen Jessa krijgen tweede leven

HasseltVijftien fitnesstoestellen van het Revalidatie en Gezondheidscentrum (ReGo) van het Jessa Ziekenhuis krijgen een tweede leven. Het ziekenhuis schenkt de toestellen aan het Hasseltse woonzorgcentrum Hoge Vijf en aan COVIDA, een organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking.

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek