Het fietspad op de Groene Boulevard - de R70 - is een enkelrichtingsfietspad, maar wordt nog te vaak foutief in twee richtingen gebruikt.
Volledig scherm
Het fietspad op de Groene Boulevard - de R70 - is een enkelrichtingsfietspad, maar wordt nog te vaak foutief in twee richtingen gebruikt. © Karolien Coenen

Fietspaden op Hasseltse Groene Boulevard krijgen extra belijning in oktober: “Tegen foutief gebruik”

HasseltHet Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert in overleg met de stad Hasselt bijkomende belijningen uit op de fietspaden op de Groene Boulevard. Het fietspad aan de buitenkant van de R70 is een enkelrichtingsfietspad ‘in tegenwijzerzin’, maar wordt regelmatig foutief in twee richtingen gebruikt. Vanaf eind oktober worden pijlen op dat fietspad aangebracht.

 1. IN BEELD. Hasselts Jenevermuseum viert veertigste verjaardag in stijl: “Lang zal jenever!”
  Hasselt

  IN BEELD. Hasselts Jenevermu­se­um viert veertigste verjaardag in stijl: “Lang zal jenever!”

  Deze zaterdag ontving het Jenevermuseum van Hasselt 1.200 mensen om samen de veertigste verjaardag te vieren. Er werd gefeest in stijl met gratis taart, animatie en natuurlijk veel jenever. “Lang zal jenever”, klonk het de hele dag lang in de Witte Nonnenstraat, een leuke kwinkslag van het aanwezige mannenkoor Het Volgende Punt. Ook volksfiguur Jos Tuts kon niet ontbreken op het spektakel.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.