Ex-profvoetballer Thomas Buffel baat de nieuwe speciaalzaak 'Stuff-U-Luv' uit in de Hasseltse Sint-Jozefsstraat.
Volledig scherm
Ex-profvoetballer Thomas Buffel baat de nieuwe speciaalzaak 'Stuff-U-Luv' uit in de Hasseltse Sint-Jozefsstraat. © Karolien Coenen

Ex-profvoetballer Thomas Buffel opent speciaalzaak ‘Stuff-U-Luv’ in Hasselt: “Van Atelier Rebul tot Peppe’s en Roger Van Damme”

HasseltHasselaren die nog op zoek zijn naar feestelijke cadeaus voor familie of vrienden, kunnen sinds kort terecht in de Sint-Jozefsstraat bij de speciaalzaak ‘Stuff-U-Luv’. Ex-profvoetballer Thomas Buffel baat de nieuwe winkel uit. Zijn doel? Populaire producten van onder meer Peppe’s, Roger Van Damme, Atelier Rebul en ‘i.am.klean’ in de vorm van geschenkmanden naar de Hasselaren en hun geliefden brengen.

 1. 750 leerlingen Level X3 worden maandag getest
  Hasselt

  750 leerlingen Level X3 worden maandag getest

  Maandag worden alle 750 leerlingen en personeelseden van Level X3 getest na een aantal positieve gevallen op school. “Dat zal gebeuren via de testbus van het UZA, in samenwerking met stad Hasselt, CLB, Cohesio en GO! Next”, laat scholengroep GO! Next weten. “Het wordt een logistiek huzarenstuk om dat in orde te krijgen. Dat is alleen haalbaar met de inzet van grof geschut. We danken iedereen voor de fysieke en online steun. Het hele schoolteam draagt dit nu uit naar hun leerlingen en samen met X28 en scholengroep zorgen we dat het testcentrum in onze sporthal klaar is maandag.”
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech